En glad mave er lig med et hurtigere vægttab

Der findes et utal af måder at komme igang med et vægttab. Der er skrevet lange bøger om diverse diæter, folk reklamerer for “mirakelpiller” og din nabo har lige hørt, at Kirsten fra syklubben har tabt sig 15 kg på Sense. Du bliver spammet med indtryk overalt om hvad du kan og skal gøre for at tabe dig, bliver eksponeret for sunde opskrifter og kostprogrammer fra højre og venstre.

Inderst inde ved vi godt selv hvad, der skal til for at komme ned i vægt. Vi skal spise færre kalorier end vi forbrænder i løbet af en dag. Det lyder ufattelig banalt, men hvis det var så nemt og man “bare lige” skulle gøre sådan og sådan for at tabe sig, så gjorde alle det jo uden problemer.

Desværre ligger denne teori ret langt fra virkeligheden og vi bliver tvært imod mere og mere usunde grundet travlhed og stress. Tiden er knap, der skal hentes børn, handles ind, der er pres på arbejdet og relationer, der skal passes og plejes. Var der 10 timer mere i døgnet, så ville en del nok være mere glade – eller ville de?

Al det pres, der ligger på os i dagligdagen er oftest årsagen til, at vi skrider i svinget. De nemme løsninger bliver taget i brug og stemmer ikke overens med alle de sunde opskrifter vi tidligere har set i et feed på Facebook, og energien er langt fra til “bare lige” at tage 10 mavebøjninger og squats inden vi går i seng, som ham i video’en sagde vi skulle gøre.

Der er ingen nem vej

De nemme madløsninger er desværre ofte fyldt med skjult fedt og sukker, hvilket ikke hjælper vores vægttab på vej. Det har ikke kun konsekvenser for vores vægt, det har faktisk også konsekvenser for vores tarme, der bliver fyldt op med skidt i stedet for næring.

OG en inficeret tarm krydret med en stresset krop viser ofte sit udsving i et langsommere vægttab, en uren hud og diverse allergener (kilde: videnskab.dk).

Derfor synes vi det er mindst lige så vigtigt at understrege vigtigheden af en sund tarm og tilbyde produkter, der kan hjælpe med dette. Et godt fundament giver bedre resultater!

New Nordic Apple Cider

Æblecidereddike har vist sig, at have mange gode egenskaber. Først og fremmest er det rigtig godt for fordøjelsen, da det har en positiv virkning på mave-tarmkanalen. En sund tarm

Derudover kan æblecidereddike også være med til at regulere dit blodsukker, da det har en anti-glykæmisk effekt. New Nordic Apple Cider indeholder desuden krom, der også bidrager til et normal blodsukkerniveau.

Mest af alt vil vi fremhæve den positive virkning, det har på fordøjelsen. For en glad og balanceret mave er vejen til et mere varigt vægttab, og generelt bedre velbefindende.

Apple Cider fra New Nordic kommer i tabletform, hvilket er gør det utrolig nemt at indtage, og så du slipper for at skulle drikke det.

 

New Nordic Apple Cider⭐ Læs mere om New Nordic Apple Cider.

 

Daily Biotic fra New Nordic

Vores tarme indeholder et hav af bakterier, der arbejder på højtryk for at udnytte den energi af det vi spiser. Inflammation i tarmen er en hyppig “lidelse”, der kommer af de dårlige ting vi spiser, og gør, at vi ikke optager næringen af vores mad korrekt.

For at gøre noget godt for sin tarm – sit indre, er mælkesyrebakterier netop noget man burde se nærmere på. Mælkesyrebakterier er med til at opretholde den rette tarmflora, der i sidste ende kan være med til at have stor indflydelse på dit vægttab.

Hos kosttilskud.dk forhandler vi Daily Biotic fra New Nordic, der netop kan hjælpe dig med at få styr på dit indre.

→ Du finder vores udvalg af vægttabspræperater lige her: Vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *