Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

kosttilskud.dk
Vinkelvej 186
8800 Viborg

CVR nr.: 39388960
Email: kundeservice@kosttilskud.dk

Priser

Hos Kosttilskud.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Kosttilskud.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Kosttilskud.dk bestræber sig på at afsende ordrer afgivet inden kl. 12 samme dag. Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket køber får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice via mail: support@Kosttilskud.dk

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. Dog kan der i visse situationer forekomme længere levringstid (ferier, helligdage mv.).

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Køber kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Køber skal reklamere i “rimelig tid” efter køber har opdaget manglen/fejlen. Køber dækker selv returneringsomkostninger.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen retur til:

Kosttilskud.dk
Vinkelvej 186
8800 Viborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes køber medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor køber modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal køber selv afholde.

I forbindelse med fortrydelse af køb, skal varen være os i hænde senest 14 dage efter køber modtager forsendelsen.

Ønsker køber at sende varen retur til os, skal køber vedlægge en seddel med begrundelsen for returneringen og sende varen til:

Kosttilskud.dk
Vinkelvej 186
8800 Viborg

Køber kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen!

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Køber skal sende sin ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at køber har gjort brug af din fortrydelsesret. Køber skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er køber ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig og forsvarligt ind. Køber skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen med synligt ordrenummer. Ekspeditionen går hurtigere, hvis køber oplyser ordrenummer på retursedlen.

Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, Kosttilskud.dk har modtaget den.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer, samt ved åbning af produktet.

Hvis varen er åbnet, betragtes den som brugt. Dette betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet skal varen være uåbnet og i samme stand som ved modtagelse.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur, såfremt varen er uåbnet og i samme stand som ved modtagelse.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes betalinger modtaget fra dig (leveringsomkostninger undtaget), såfremt din returnering er os i hænde senest 14 dage fra den dato, du modtog din pakke.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Kosttilskud.dk tilbageholder refunderingen, indtil varen er modtaget.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har køber en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis køber er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan køber angive din klage i EU Kommissionens online klage platform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver køber en klage her, skal køber oplyse vores e-mail adresse: kundeservice@kosttilskud.dk