Om kosttilskud.dk

Fandt du denne artikel nyttig? Så vil vi blive utroligt glade hvis du vil trykke "synes godt om"!

article3Undersøgelser viser, at mere end halvdelen af danskere indtager kosttilskud.
Denne side skal gøre det nemmere for dig som forbruger at gennemskue markedet for kosttilskud og sikre, at du får den bedste information om kosttilskud.

Vi arbejder for at give dig saglig og veldokumenteret information om kosttilskud
På kosttilskud.dk har vi gjort det til vores vigtigste opgave at informere forbrugeren om kosttilskud. Det gør vi ved at holde os opdateret med læger og forskere’s anbefalinger, samt ved at udføre kritisk research om, hvilke kosttilskudsprodukter der er på markedet.

-Vi kan stå inde for sidens artikler om kosttilskud
Vi har høje etiske standarder, der skal sikre, at vores artikler informerer dig med pålidelig og korrekt information. Vi er således uafhængige af særinteresser, og har udelukkende fokus på at viderebringe artikler om kosttilskud og helse. Vores artikler er fortrinsvis baseret på viden fra offentlige myndigheder, samt mediernes dækning af emner der vedrører kosttilskud.

-Du kan stole på at få god information om, hvilket kosttilskud der passer til dig
Vi er klar over, at forbrugere har forskellige behov, og derfor er der lagt vægt på at give dig informationer om kosttilskud, der er relevant for dig. Uanset om du er ung, gravid eller har problemer med hårtab, så er det vores fornemmeste opgave, at give dig information og viden om hvilket kosttilskud, der er det rette i forhold til netop dit behov.

– Vores artikler udarbejdes uafhængigt af produkterne i den kommende webshop, og vi baserer vores artikler på nyhedsstof udarbejdet af offentlige myndigheder, forskningsteam og lignenede valide informationskilder.

Velkommen til kosttilskud.dk. Vi ønsker dig god fornøjelse her på siden og håber, at informationerne kan bidrage til at øge dit velbefindende, samt styrke dit helbred.


Fandt du denne artikel nyttig? Så vil vi blive utroligt glade hvis du vil trykke "synes godt om"!